хейтър
 
Може би се досещате от името...
hater - мрази всички. (от англ. hate  - омраза
Хейтър е човек, който мрази всички около него. злобен, човек - асоциален, без личен живот, мрази всичко и само гледа да го показва Човек, който обичайно е в позицията да се отнася негативно към нещо, което повечето хора одобряват;
негативен, враждебно настроен тип.
Тук трябва да се обърне внимание, че днес думата „хейтър” често се използва и по адрес на хора с критично мислене, като по този начин им се лепва отрицателен етикет, а мнението им не се взима предвид (дори и да е правилното). В това отношение „хейтър” е близко по смисъл до „критикар”.
– Филма беше мноу як, изкефи ме! – Мен па хич не ме изкефи... – Абее ти па си ебати хейтъра, тебе кво ли па те кефи?!
В компания, в която цари пълно единомислие: – Значи още веднъж сме съгласни всички?... Айде бе, няма ли някой хейтър, тука станахме като на комсомолска сбирка!
хейтър Неспособен да постигне сам нещо-плюе по талантливите и способните с повод и без повод! И понеже няма смелост публично да се изкаже/особено при липса на достоверни аргументи/-в повечето случаи е анонимен! -"Я не сакам да съм добре, ама много ми е арно-кога Вуте е зле!!!"
Вечно несъгласен, недоволен, скептик. Човек, чието единствено призвание е да мрази всички и всичко.
 Хейтърът намира недостатъци във всичко което не е негово, не притежава или не може да прави.
От английски "to hate" - мразя.
- Аре ве глупости ся, каква е тая кола Корвет-а, хем скъпа хем не изглежда толкоз добре. Аз ши си карам Голфа пък нека ми е зле.
- Абе Гошо ти си ебаси хейтъра, глей къв самолет е тая кола ти пак ревеш.
- Пешо пак ли го нема? Ко праи по цял ден вкъщи? - Кво да праи - мрази. Той е ебаси хейтъра - вика че дискотеката не била хубава и нямало мацки.
Враг, опонент, конкурент, съперник. Такъв, който ти е неприятен и ти си му неприятен и изпитва омраза.
(от англ. hate - омраза; мразя, ненавиждам)
"За хейтърите взривът е пластичен."
"За хейтърите ме боли хуя, за жените ви съм ебати сладура." (Мишо Шамара)